Camere de supraveghere video

e-camere-supraveghere-video.ro

Accesorii camere supraveghere video

De asemenea la noi veti gasi si celelalte dispozitice necesare functionarii camerelor si a intregului sistem de supraveghere, de la cabluri, surse de alimentare si multe alte accesorii. Trebuie doar sa ne anuntati ca aveti nevoie de noi si de un sistem care sa va ofere protectie, siguranta ori control si noi va vom sarii in ajutor oferindu-va consiliere de la inceput pana la sfarsit, pentru a alege produsele care sa raspunda cel mai bine nevoilor dumneavoastra si pana la montaj, astfel incat dumneavoastra sa nu va pierdeti timpul alergand intr-o mie de parti pentru a va informa si pentru a va rezolva problema.
Accesorii pentru instalarea si montarea camerelor de supraveghere video:
1. Cabluri CCTV – Aceste accesorii sunt proiectate pentru asigurarea legaturilor dintre sistemele video, audio si se utilizeaza in transmisiile TV si sistemele de televiziune cu circuit inchis, izolarea este de calitate superioara ceea ce face ca parazitii AC sa fie redusi la minim (dar si interferentele intre circuite).
2. Surse de Alimentare (Alimentatori/Incarcatoare) – tensiunea de intrare:110/220V CA, tensiune iesire: 12V CC, intensitatea maxima are valorile 0,3A, 1A, 2A, 3A, 5A, 8,3A, 20A.
3. Transceivere UTP – Video Balun UTPBP-01 transmitator/receptor pasiv. Acest tip de transceivere UTP se folosesc la transmisie pe cablu UTP / STP / FTP pe o cale de distributie. Acest model de transformator pasiv este destinat pentru transmiterea semnalului video de pe cablu coaxial de 75 Ω pe cabluri UTP / FTP / STP cu ajutorul unui dispozitiv pe fiecare capat al liniei de transmisie. Acest tranformator (video balun) transforma impendanta de iesire/intrare a cablului video coaxial de 75 Ω la o impendanta echilibrata de 100 de Ω (intrare/iesire), asigurand astfel o transmisie video corespunzatoare pe distante de pana la 400 metri pe cabluri de categoria 5; Video Balun UTP BA-01 Balun activ – transmitator, distanta maxima 1500 m color sau 3000m A/N; Video Balun UTP BA-02 Balun activ – receptor, distanta maxima 1500m color sau 3000m A/N; Video Balun UTP BA-16 Balun activ 16 canale – receptor, distanta max 1500m color, 3000m A/N; Video Balun UTP Balun pasiv 16 canale – receptor, distanta max 300m color, 600m A/N, distanta max impreuna cu BA-02 800m color.
4. Hard discuri HDD;
5. Lentile: Lentile Fixe Single-Board – sunt compatibile cu camerele de supraveghere de tip dome de interior si de exterior. Cu ajutorul unei astfel de lentile se poate modifica unghiul de vizualizare (se poate mari sau micsora), sau se poate crea zoom static catre obiectivul dorit; Un alt tip de lentile sunt cele Board manual zoom ce sunt compatibile cu camerele de supraveghere dome si de exterior, transformand camera din una simpla in una varifocala cu unghi si focus reglabil manual; Lentile cu zoom automat – DC Board Zoom.
6. Transmitatoare wireless pentru camere de supraveghere video – transforma orice camera clasica, pe cablu, intr-o camera wireless. Un sistem A/V transmitator contine 4 canale transmitatoare si 4 canale receptor, avand abilitatea de a transmite semnalul de DVR, VCD, CD, televizor, Recorder. Este adaptat la orice tip de camera de supraveghere CCTV convertit de la cablu la wireless, minimiumul distantei de transmisie fiind de 100m, 300m, 500m 800m si ajungand de la 4 canale pana la 16 canale.
7. Suport pentru camere de supraveghere video: Suport sustinere camera supraveghere confectionat din material plastic – incarcare maxima: 1kg si 1.5 kg – se foloseste pentru camere de interior tip box.
8. Tastatura pentru comanda camere de supraveghere PTZ , 2D, 3D, 4D, merge conectata si la DVR.
Cele mai bune preturi la toate accesoriile de supraveghere video le gasiti la noi. Preturi de importator si calitate garantata.
Andatech Electrocom stie ce inseamna siguranta si este mereu alaturi de clientii sai pentru a-i face sa se simta astfel.

Cabluri camere video | Cablu coaxil | Cablu de alimentare

Cabluri de alimentare pentru camere de supraveghere video

Cablu coaxial RG6

PRET: 0,41 Lei + TVA (0,51 Lei cu TVA)

Cablu coaxial RG6

Cablu coaxial RG6

 

 

 

 

Cablu alimentare de cupru 2×0,5mm

PRET: 0.48 lei + TVA (0,6 Lei cu TVA)

Cablu de alimentare de cupru 2x0.5

Cablu de alimentare de cupru 2×0.5

 

 

 

 

 

Cablu de alimentare de cupru 2×0,75mm dublu izolat

PRET:  0,8 Lei + TVA (0,99 Lei cu TVA)

Cablu de alimentare de cupru 2×0,75mm

Cablu de alimentare de cupru 2×0,75mm dublu izolat

 

 

 

 

 

 

 

Toate cablurile video si de alimentare de mai sus se folosesc pentru conectarea camerelor de supraveghere la DVR si sunt disponibile in diferite lungimi. De asemenea, vindem din stoc cabluri coaxiale sau BNC.

Alimentator camera supraveghere video 12V 0.5A, 1A, 2A, 3A, 5A

Magazin online: www.cctvmag.ro

Alimentator camera supraveghere video de 12V 0,5A.

Alimentator camere supraveghere video 05A

Alimentator camere supraveghere video 05A

 

Pentru alimentarea cu tensiune a sistemelor de supraveghere video (a camerelor de supraveghere video si a DVR -urilor) este nevoie de un alimentator care sa fie compatibil. In cazul camerelor de supraveghere video fara infrarosu este necesar un alimentator de 12V 0,5A.

PRET alimentator camera supraveghere video de 12V 0,5A: 6,8 Lei + TVA (8,4 Lei cu TVA).

Alimentator camera supraveghere video de 12V 1A.

 

Alimentator camere supraveghere video

Alimentator camere supraveghere video 1A

 

Alimentator in comutatie de 12V curent continuu si cu un amperaj de iesire de 1A este recomandat sa se foloseasca pentru alimentarea cu tensiune a unei camere de supraveghere cu infrarosu.

PRET alimentator camera supraveghere video de 2V 1A: 15 Lei cu TVA inclus

Alimentator camera supraveghere video de 12V 2A

Alimentator camere supraveghere video 2A

Alimentator camere supraveghere video 2A

 

Acest alimentator se foloseste pentru alimentarea cu tensiune a maxim 3 camere cu infrarosu.

PRET alimentator camera supraveghere video de 12V 2A: 25 Lei cu TVA inclus

 

 

 

Alimentator camera supraveghere video de 12V 3A

Alimentator camere supraveghere video 3A

Alimentator camere supraveghere video 3A

 

Acest alimentator se foloseste pentru alimentarea cu tensiune a maxim 5 camere cu infrarosu.

PRET alimentator camera supraveghere video de 12V 3A: 40 Lei cu TVA inclus

 

Alimentator camera supraveghere video de 12V 6A

Alimentator camere supraveghere video 5A

Alimentator camere supraveghere video 5A

 

Acest alimentator se foloseste pentru alimentarea cu tensiune a maxim 8 camere cu infrarosu.

PRET alimentator camera supraveghere video de 12V 6A: 62 Lei cu TVA inclus

 

In general pentru alimentarea camerelor de supraveghere video de interior se folosesc alimentatoare de 12v 1A, iar pentru cele de exterior cu infrarosu alimentatoarele cu 12V- 2 A sunt recomandate.

Magazin online: www.cctvmag.ro