Camere de supraveghere video

e-camere-supraveghere-video.ro

Camere de supraveghere video

Camerele de supraveghere video pentru interior se clasifica in: Camere de interior Dome, Camere supraveghere Box, Camere interior Premium si Camere Ascunse.
Camerele de interior Dome sunt foarte practice putand fi montate fie pe tavan fie pe un perete, fiind foarte practice si rezistente datorita carcasei metalice cu care sunt acoperite. Aceste camere sunt disponibile atat in varianta cu infrarosu cat si in varianta simpla fara infrarosu. Camerele Dome sunt disponibile in mai multe variante, atat cu lentil fixa cat si varifocala,rezolutia acestora osciland intre 700 TVL (in cazul celor cu lentila) si 1200 TVL (in cazul celor varifocale).
Camere supraveghere box ajuta preluarea de imagini in detaliu si de o calitate superioara, camerele de supraveghere de tip box fiind perfecte pentru a supraveghea zone mici.
Camere interior premium sunt asemanatoare celor dome insa de o calitate superioara si camerele ascunse care sunt discrete si de dimensiuni foarte mici putand fi montate in interiorul unor obiecte, cum ar fi senzorul de fum, astfel incat sa nu poata fi observate, si nimeni sa nu-si dea seama ca locul respective este monitorizat video.
Camera cu lentila fixa este o camera ce poate fi utilizata pentru supravegherea video in exterior, fiind protejata cu o carcasa metalica iar costul sau este mult mai mic fata de celelalte camere. Daca nu doriti sa focalizati o distanta foarte mare aceasta camera este foarte buna, indeplinindu-si scopul la preturi foarte mici comparative cu alte produse.
Camere cu lentila varifocala sunt camerele care se deosebesc de cele cu lentila fixa prin distanta mai mare pe care pot actiona, putand surprinde evenimente produse la o distanta mult mai mare, ajungand chiar si pana la 100 de metrii.
Camere speed dome pot fi folosite daca se doreste urmarirea unui obiectiv foarte aproape de camera pentru a obtine imagini foarte clare, datorita capacitatii acesteia de a se rotii si de a prelua imagini din absolut toata suprafata, avand rotire de 360 de grade pe orizontala si 80 de grade pe verticala. Sunt ideale pentru supravegherea bancilor, a amaneturilor, a salilor de jocuri etc.
Camerele de supraveghere video IP pentru exterior pot fi alegerea perfecta pentru ca sunt dotate cu infrarosu putand functiona fara probleme pe timpul noptii avand o rezolutie si o calitate a imaginii foarte bune. Sunt si variante wireless ale acestei variante de camera, avand avantajul ca sunt foarte mobile si nu necesita foarte multe cabluri ci doar de o alimentare locala. Acestea pot fi accesate direct prin reteaua de internet.
Majoritatea camerelor de supraveghere pentru exterior functioneaza la temperaturi cuprinse intre -20 si 120 grade, fiind protejate de o carcasa metalica atat impotriva temperaturilor cat si a starilor vremii, cum ar fi ploi, ninsoare, cat si de lovituri fiind mai rezistente ceea ce la face greu de distrus ori de vandalizat.
De asemenea, pentru ca montarea camerelor sa fie un real success, si scopul pentru care au fost montate sa fie atins este indicat ca, pe langa montarea camerelor, sa montati si alte sisteme de siguranta, cum ar fi: microfoane de supraveghere, sisteme de alarma, senzori speciali, interfoane ori videointerfoane,sisteme de sonorizare, sisteme antifurt si antiincendiu,comunicator sisteme alarma cu ajutorul caruia sistemul tau de alarma sa poata raporta evenimentele de efractie in timp util, control de acces pe baza de cartela, biometric, ori automatizarea portilor, a usilor garajului sau a barierelor, ori alte asemenea pentru a securiza si mai mult accesul, pe care il puteti bloca oricand este nevoie.
Punctul de pornire al fiecarui sistem de supraveghere video – CCTV trebuie sa fie camera, aceasta creeaza imaginea care va fi transmisa la pozitia de control a sistemului.Camerele de supraveghere video au avut in ultima perioada o accensiune in ceea ce priveste comercializarea acestora pusa pe seama asigurarii protectiei si sigurantei locuintei si a locul de munca.
Datorita unor functionari multiple si diferitelor scopuri pentru care sunt utilizate, camerele video de supraveghere se clasifica dupa mai multe criterii:
1. Din punct de vedere al modului de functionare, camerele supraveghere se impart in: camere supraveghere pentru zi si noapte; camere supraveghere cu vedere pe timpul noptii; camere de supraveghere video IR sensitive;
2. Din punct de vedere al rezistentei la intemperii, camerele supraveghere se impart in: camere supraveghere indoor (interior); camere supraveghere outdoor (exterior).
3. Din punct de vedere al calitatii imaginii, camerele de supraveghere video se impart in: camere supraveghere video monocrom (alb/negru) de rezolutie medie (380-420 Linii TV); camere video monocrom de inalta rezolutie (500 – 600 Linii TV); camere de supraveghere color de rezolutie mica (< 380 Linii TV); camere supraveghere video color de rezolutie medie (380 – 420 Linii TV).
4. Din punct de vedere al semnalului transmis, camerele de supraveghere se impart in: camere video analogice; camere supraveghere video IP digitale; camerele de supraveghere IP (Internet Protocol).
5. Din punct de vedere al formei, camerele de supraveghere video se impart in: camere supraveghere video de tip BOX TYPE; camere video tip Bullet; camere FIX DOME; camere PTZ DOME; camere supraveghere video false; camere supraveghere video ascunse.
6. Din punct de vedere al conexiunii, camerele de supraveghere video se impart in: camere clasice; camere wireless; camerele de supraveghere Pixim;
Venim in intampinarea nevoilor tale cu cele mai bune si noi solutii profesionale de supraveghere video, camere si kituri pentru ca afacerea si locuinta ta sa fie in deplina siguranta. La noi gasiti cel mai bun raport pret/calitate pentru camere supraveghere video. Va dorim spor la cumparaturi.

Camera de Supraveghere video PIXIM-IR

Camera de Supraveghere video PIXIM-IR

Camera de Supraveghere video PIXIM

Camera supraveghere video de inalta definitie cu senzor de imagine PIXIM.

Camera de supraveghere video PIXIM utilizează senzor de imagine PIXIM Seawolf SUPER WDR, prin care acest produs de supraveghere video poate captura imagini de inalta calitate, detaliate, inclusiv culori precise, tonul pielii, trasaturi faciale, precum si alte caracteristici, simultan atat in cele mai întunecate cat si in cele mai iluminate momente ale inregistrarii.

Ca si caracteristici, aceasta camera de supraveghere video prezentata in imagine are o rezolutie de 690 de linii TV care dau calitatea imaginii,  24 LED-uri IR, suport inclus si lentila de 3,6mm.

Culoarea disponibila pe care o avem in stoc pentru aceasta camere video este argintiu. De mentionat este faptul ca aceasta camera este compatibila cu toate DVR-urile pe care firma noastra le comercializeaza.

De asemenea, daca achizitionati aceasta camera de supraveghere video PIXIM, nu uitati sa cumparati si alimentator de 12V 1A. Dispunem de o gama de alimentatoare pentru sistemele de supraveghere video diversificata si la preturi decente.

PRET camera de supraveghere video PIXIM-IR: 310 Lei + TVA (384,40 Lei)

Camera de supraveghere video PIXIM surprinde cu exactitate toate detaliile critice intr-o scena, evidentiind inclusiv umbrele si mentinand in acelasi timp calitatea imaginii si acuratetea culorilor.

Tehnologia Sistem digital Pixel Pixim ii ofera camerei de supraveghere o calitate a imaginii fara precedent in toate conditiile de iluminare. Acest sistem complet digital permite camerei Pixim de a captura eficient imaginea de ansamblu, indiferent de conditiile de iluminare sau de aplicare – asigurandu-se astfel cea mai mare rezolutie, culoare naturala si claritate, eliminand in acelasi timp in mod automat imagini compromise (de exemplu: orbire, reflexiile).

Camerele Pixim sunt recomandate sa se utilizeze in toate conditiile cu probleme de iluminare, fiind solutia cea mai versatila pentru numeroase aplicatii, inclusiv:

  • supraveghere video banci;
  • supraveghere video pentru magazine cu amanuntul;
  • supraveghere video in sali de jocuri;
  • supraveghere video zone industriale;
  • supraveghere video pentru parcari auto;
  • supraveghere video pentru scoala, birou;
  • supraveghere video pentru transport auto/cai ferate/naval si in aeroporturi.

Oferta noastra de camere video cu senzor PIXIM Seawolf o gasiti dand

cu detalii despre caracteristicile tehnice ale produselor si preturile acestora!

 

 

 

 

Camere video mascate sau ascunse de interior – Model OS-21N7

Camere video mascate/ascunse

Camere video mascate de interior

Camere video mascate sau ascunse de interior, model OS-21N7.

Camera video de supraveghere de tip mascata sau ascunsa in carcasa de PIR, cu senzor de imagine CCD Sony 1/3″, 420 linii TV, lentila 3,6mm, sursa de alimentare DC12V 250mA, dimensiuni 90 x 62 mm si greutate 250g reprezinta cea mai buna solutie de supraveghere video, atunci cand doriti ca acest echipament sa nu fi vizibil celor din incaperea in care este montat. Oferta noastra in ceea ce priveste acest tip de camere de supraveghere este una atragatoare avand in vedere preturile pentru aceste produse.

Unghiul vizual al acestui model de camera de supraveghere este de aproximativ 90 de grade, iar culoarea disponibila pe care magazinul nostru o are pentru acest tip de produs este alb.

La achizitionarea acestei camere video, este necesar sa cumparati un alimentator de 12V 0,5A.

PRET camera video mascata/ascunse de interior – Model OS-21N7: 94 Lei + TVA (116,56 Lei cu TVA

Camerele de supraveghere video false dau iluzia prezentei unui sistem de supraveghere si a unei camere de supraveghere, fapt ce are ca scop descurajarea posibililor infractori. In sens contrar, o camera de supraveghere ascunsa sau mascata poate sa va ajute sa identificati intr-un mod mai simplu si corect care sunt persoanele de care trebuie sa va feriti.

Camerele de supraveghere video ascunse  fac inregistrare video, in schimb ele pot fi deghizate ca si obiecte obisnuite: o papusa in camera unui copil, o vaza sau un ceas de perete intr-un magazin mic, boxe de calculator, detectoare de fum, boxe de tavan, termostate, toate acestea pot fi foarte bine camere de supraveghere.

Oferta noastra de camere video mascate sau ascunse de interior o gasiti dand

cu detalii despre caracteristicile tehnice ale produselor si preturile acestora!

Dome interior – Model DP-HF

DOME INTERIOR

Camera video dome interior

Camera video de supraveghere tip dome interior, model DP- HF.

Camerele video tip dome interior, model DP-HF se caracterizeaza prin:

 • au senzor de imagine 1/4″ SHARP CCD;
 • rezolutie orizontala 420 linii TV;
 • 24 LED-uri IR;
 • lentila 3,6mm;
 • sursa de alimentare DC12V 400mA;
 • dimensiuni 94 x 68.5(H) mm;
 • greutate 350g;
 • unghi vizual – aproximativ 65 de grade;
 • culoare alb.

Caracteristica principala a acestei dome de interior este forma sa de cupola (dom – de unde ii vine si denumirea de doma de interior). Aceste camere video se monteaza de regula in perete sau tavan, avantajul acestora fiind acela al aspectului discret.

Aceste tipuri de dome de interior necesita alimentator de 12V 1A.

PRET dome de interior Model LICE24HF: 68 Lei + TVA (84,32 Lei cu TVA)

PRET dome de interior Model LICE24HF cu senzor CMOS: 52 Lei + TVA (64,48 Lei cu TVA)

Avand in vedere forma acestor camere de supraveghere video, mai exista pe piata un tip de camere numite PTZ DOME, camere video cu aplicatii diverse, prevazute in special pentru supravegherea unor perimetre mari, de regula sunt montate in exteriorul obiectivului vizat. Datorita functiilor de rotatie/inclinare si zoom (PTZ, Pan, Tilt, Zoom), camerele PTZ DOME inregistreaza imagini panoramice, putand supraveghea arealuri foarte mari, cum ar fi parcarea unei firme de transport. Cu factorul zoom mare, presetarile salvabile in memorie, camerele PTZ DOME pot focusa si cele mai indepartate obiecte si persoane.

Pentru supravegherea unei zone mai mari a obiectivului este recomandat ca aceste dome de interior sa fie montate in mijlocul incitei.

 Oferta noastra din gama dome de interiro o gasiti dand

cu detalii despre caracteristicile tehnice ale produselor si preturile acestora!

 

Camera supraveghere video infrarosu de exterior/interior – Model LICE24HF

Camera supraveghere video infrarosu de exterior/interior

Camera supraveghere video infrarosu

Camera video color cu CCD Sharp 1/4″, 420 linii TV, 24 LED-uri IR, lentila 3,6mm

Acest model de camera supraveghere video infrarosu – Model LICE24HF – se caracterizeaza prin urmatoarele:

 • are senzor de imagine  CCD Sharp 1/4″;
 • rezolutie orizontala – 420 Linii TV;\
 • 24 LED-uri IR;
 • lentila 3,6mm;
 • sursa de alimentare: DC12V 400mA;
 • unghi vizual: aproximativ 65 de grade;
 • dimensiuni 86 (W) x 60 (H) x 55 (D) mm;
 • greutate: 400g
 • culoare: alb sau negru.

La achizitionarea acestui produs -camera supraveghere video infrarosu-  veti primi un suport de culoare alb sau negru, carcasa. Acest tip de camera video necesita alimentator de 12V 1A.

PRET camera supraveghere video infrarosu Model LICE24HF: 71 Lei + TVA (88,04 Lei cu TVA)

PRET camera supraveghere video  IP Model LICE24HF cu senzor CMOS: 56 Lei + TVA (69,44 Lei cu TVA).

Pentru mai multe detalii legat de acest produs ne puteti contacta telefonic.

Oferta noastra de camere video cu infrarosu de interior si exterior o gasiti dand

cu detalii despre caracteristicile tehnice ale produselor si preturile acestora!