Camere de supraveghere video

e-camere-supraveghere-video.ro

Camere video ascunse/mascate interior

Camere video mascate sau ascunse de interior – Model OS-21N7

Camere video mascate/ascunse

Camere video mascate de interior

Camere video mascate sau ascunse de interior, model OS-21N7.

Camera video de supraveghere de tip mascata sau ascunsa in carcasa de PIR, cu senzor de imagine CCD Sony 1/3″, 420 linii TV, lentila 3,6mm, sursa de alimentare DC12V 250mA, dimensiuni 90 x 62 mm si greutate 250g reprezinta cea mai buna solutie de supraveghere video, atunci cand doriti ca acest echipament sa nu fi vizibil celor din incaperea in care este montat. Oferta noastra in ceea ce priveste acest tip de camere de supraveghere este una atragatoare avand in vedere preturile pentru aceste produse.

Unghiul vizual al acestui model de camera de supraveghere este de aproximativ 90 de grade, iar culoarea disponibila pe care magazinul nostru o are pentru acest tip de produs este alb.

La achizitionarea acestei camere video, este necesar sa cumparati un alimentator de 12V 0,5A.

PRET camera video mascata/ascunse de interior – Model OS-21N7: 94 Lei + TVA (116,56 Lei cu TVA

Camerele de supraveghere video false dau iluzia prezentei unui sistem de supraveghere si a unei camere de supraveghere, fapt ce are ca scop descurajarea posibililor infractori. In sens contrar, o camera de supraveghere ascunsa sau mascata poate sa va ajute sa identificati intr-un mod mai simplu si corect care sunt persoanele de care trebuie sa va feriti.

Camerele de supraveghere video ascunse  fac inregistrare video, in schimb ele pot fi deghizate ca si obiecte obisnuite: o papusa in camera unui copil, o vaza sau un ceas de perete intr-un magazin mic, boxe de calculator, detectoare de fum, boxe de tavan, termostate, toate acestea pot fi foarte bine camere de supraveghere.

Oferta noastra de camere video mascate sau ascunse de interior o gasiti dand

cu detalii despre caracteristicile tehnice ale produselor si preturile acestora!