Camere de supraveghere video

e-camere-supraveghere-video.ro

Despre noi

Andatech Electrocom | Camere video | Sisteme supraveghere video | Sisteme de securitate

Firma noastra va pune la dispozitie prin magazinul nostru online o gama variata de produse si sisteme de supraveghere video de cea mai buna calitate precum si o gama completa de servicii, de la montaj pana la consiliere si indrumare in alegerea corecta a produselor si echipamentelor de supraveghere video.

Datorita infractionalitatii in crestere, al numarului tot mai mare de furturi din locuinte, abuzuri, talharii, accidente si multe alte evenimente neplacute, montarea sistemelor de supraveghere video a devenit o necesitate, atat pentru prevenirea acestora cat si pentru a ajuta la probarea faptelor si la identificarea faptuitorilor.

Cum sa alegem camera de supraveghere video potrivita? Care sunt diferentele dintre camerele video de supraveghere, dintre cele de interior si cele de exterior, dintre cele cu infrarosu si cele fara infrarosu, dintre cele cu fir si cele cu wireless ori dintre modele si alte variante in general. Alegerea corecta a unui sistem de supraveghere video este foarte importanta pentru a-si atinge scopul pentru care acesta a fost montat. Din acest motiv, noi suntem aici pentru a va oferi consiliere si indrumare pentru ca alegerea dumneavoastra sa fie cea corecta, iar protectia, siguranta si increderea sa va fie asigurate fara a depasi bugetul disponibil.

sistem de supravaghere video complet

Kit supraveghere video cu 4 camere video

Obiectivul nostru este sa va oferim cea mai buna solutie, cel mai bun produs, la cel mai bun pret. Trebuie doar sa veniti la noi si sa ne spuneti ca aveti nevoie de ajutor si de un sistem de supraveghere video.

Un membru al echipei noastre va asculta cu mare atentie care sunt dorintele dumneavoastra si, in functie de scopul pentru care doriti sa achizitionati un sistem de supraveghere video va va oferi o paleta larga de produse si servicii de la economic la profesional astfel incat sa aveti de unde alege. Membrii echipei noastre sunt pregatiti si au cunostintele necesare sa va raspunda la toate intrebarile. De asemenea, la noi veti scapa de toate grijile deoarece noi ne ocupam de rezolvarea tuturor problemelor, inclusiv de montaj.

Firma noastra va pune la dispozitie o gama diversificata de sisteme de supraveghere video si de echipamente DVR, precum: camere de supraveghere video de interior si de exterior, camere cu vedere pe timp de noapte, camere prevazute cu infrarosu, camera de supraveghere video IP, camere video cu fir, camere de supraveghere video wireless, camere video mascate, camere video de inalta definitie Pixim, o gama larga de accesorii pentru sistemele de supraveghere video, de transceivere UTP, hard discuri HDD, kituri supraveghere video, inregistratoare digitale (DVR) disponibile in 4 variante: cu 4, 8, 16 si respectiv 32 de canale, de surse de alimentare si toate variantele de cabluri.

Ce ne recomanda?

Profesionalismul, seriozitatea si experienta sunt principalele noastre caracteristici. Avem o experienta de peste 10 ani in care ne-am exercitat activitatea, ani in care am dat dovada de profesionalism si seriozitate, oferind solutii si produse de cea mai buna calitate la preturi de importator castigand increderea clientilor.

Pentru noi, satisfactia clientului nostru este cea mai importanta si depunem toate eforturile necesare pentru ca acest lucru sa se intample.

Pentru intrebari referitoare la produsele noastre sau comenzi nu ezitati sa ne contactati:

S.C Andatech Electrocom S.R.L

Tel / Fax: 021.42.00.114
Mobil: 0722.200.114
Mail: office@andatech.ro contact@cctvmag.ro

Magazin online: www.cctvmag.ro