Camere de supraveghere video

e-camere-supraveghere-video.ro

Kituri supraveghere video

Kiturile de supraveghere video cu 4, 8 sau 16 camere sunt proiectate pentru a fi usor de instalat si vin cu tot ce este novoie pentru un sistem de supraveghere complet. Toate kiturile includ 4, 8 sau 16 camere de supraveghere din care aproximativ jumatate din ele sunt camere supraveghere indoor (interior) iar cealalta jumatate sunt camere supraveghere outdoor (exterior), un video recorder digital (DVR) Stand Alone, o sursa de putere, conectori, cabluri CCTV si tip UTP, transceivere UTP, hard discuri HDD, lentile fixe si varifocale, transmitatoare wireless, tun de infrarosu, suporti pentru camere de supraveghere video.
Se pot alege camere de supraveghere video cu fir, wireless si altele de specialitate, cum ar fi urmatoarele: camera dome de supraveghere a locuintei, camere CCTV bullet, micro-camere de supraveghere, sisteme wireless, mini-video camere de securitate, camere de supraveghere cu IR, camera exterior, camere de supraveghere pentru locuinta de exterior (camere exterior), camere video ascunse, camere de supraveghere video portabile, camere supraveghere SPY(spion).
Hard discurile HDD folosite sunt:
-Pentru 4 canale video 1 HDD (maxim 2TB);
-Pentru 8 canale video pana la 4 HDD (maxim 8 TB);
-Pentru 16 canale video pana la 8 HDD (maxim 16 TB).
Video recorderele digitale, DVR Stand Alone, folosite sunt de 4, 8 si 16 canale, capabile sa inregistreze video la o rezolutie FULL D1 704*576 PAL pe fiecare Canal (25 FPS). De asemenea, compresia H.264 si hard discurile HDD va permite sa stocati cantitati mari de informatii. DVR-ul dispune de iesire VGA ce va permite conectarea cu usurinta la un monitor, iar ca alternativa aveti iesirea tv prin conectorul BNC. Acest echipament se poate controla prin mouse sau telecomanda, accesorii ale DVR-ului, iar prin conexiuniunea la internet, aveti posibilitatea de a vizualiza spatiul supravegheat din alta locatie sau chiar de pe tableta sau telefonul mobil.
Va oferim kituri de supraveghere video complete si sprijin in alegerea optima a acestuia avand in vedere necesitatile clientului.

Kit supraveghere video 16 camere exterior

Kit supraveghere video 16 camere de exterior

Kit supraveghere video 16 camere exterior

Kit de supraveghere video cu 16 camere exterior

Kit-ul de supraveghere video prezentat este format din 16 camere de exterior, un DVR Stand Alone model DVR-9016, 16 alimentatoare de 12V/1A, 35 mufe BNC, 400m de cablu coaxial RG6,  400m de cablu de alimentare 2×0,5mm.

DVR -ul pe care il contine acest sistem de supraveghere video prezinta urmatoarele caracteristici tehnice: are iesire VGA (pentru monitor) si iesire TV (intrare AV-IN la TV), compresie H264 – cel mai bun tip de compresie, transmisie internet (imaginile pot fi vizualizate atat de pe un PC din alta locatie, cat si de pe un smartphone – iPhone, BlackBerry, Android, HTC, Symbian),  are optiunea de a inregistra la detectie de miscare sau dupa un program prestabilit, interfata SATA pentru hard disc, port USB pentru backup pe stick USB. La acest DVR-ul aveti ca si accesorii mouse si telecomanda.

DVR-ul asigura inregistrarea la rezolutia maxima disponibila pe piata in acest moment, formatul FULL D1 – 704×576 pixeli. Printr-un monitor atasat la DVR sau printr-o conexiune de retea puteti vizualiza in timp real cele 16 camerele conectate la DVR sau inregistrarile anterioare, imaginile putand fi vizualizate prin Internet, care va da posibilitatea sa vizualizati oricand afacerea sau obiectivul supravegheat. Folosind functia de trimitere e-mail la detectia de miscare veti afla instantaneu ca a avut loc un eveniment si va puteti conecta imediat la DVR de oriunde sunteti (acasa sau in alta locatie).

Puteti vizualiza imaginile in multiple formate: picture in picture, ecran partajat sau complet. In acelasi timp puteti utiliza functia de Zoom digital a DVR-ului, orice camera normala poate deveni una cu zoom digital (mareste imaginea deja existenta).

PRET Kit supraveghere video 16 camere exterior: 1930,16 Lei + TVA (2393,40 Lei cu TVA);

PRET Kit supraveghere video 16 camere exterior cu hard disc de 1T: 2169,36 Lei + TVA (2690,01 Lei cu TVA.

Sisteme de supraveghere video pe care le comercializam servesc la urmarirea si inregistrarea imaginilor dintr-un spatiu care trebuie supravegheat. Vindem cele mai complexe kituri de supraveghere video, prestam servicii de montare Hard Discuri, DVR si configurarea acestora.

Oferta noastra de kituri de supraveghere video cu 16 camere o gasiti dand

 

cu detalii despre caracteristicile tehnice ale produselor si preturile acestora!

 

Kit de supraveghere video 8 camere interior

Kit de supraveghere video cu 8 camere de interior

Kit de supraveghere video 8 camere

Kit de supraveghere 8 camere de interior

In ultimul timp, au inceput sa apara si la noi in tara sisteme complete de supraveghere video numite si kit-uri de supraveghere video. Un exemplu sunt kit-urile de supraveghere video cu 8 camere si posibilitate de conectare la internet, instalate in marile intersectii din orase sau institutii financiare, sedii de birouri au rolul de a monitoriza si supraveghea traficul rutier de pe arterele importante si activitatea fiecarui angajat in parte si a fiecarei persoane care intra in spatiul respectiv.

Aceste kituri de supraveghere video au devenit o necesitate in aeroporturi, statii de metrou sau de tren  pentru evitarea posibilelor amenintari sau reducerea accidentelor.

Astfel, kit-urile de supraveghere video complete ajuta la cresterea sigurantei in incinta aeroporturilor, ofera monitorizare in timp real in diferite sectii, iar imaginile se pot accesa de pe calculatoare separate fiind conectate la internet. Stocarea acestor imagini se face digital, ceea ce ofera posibilitatea arhivarii de cantitati nelimitate, iar vizualizarea lor se poate face de pe orice caluculator cu acces la internet.

Avand in vedere avantajele acestor sisteme de supraveghere, va prezentam un kit de supraveghere video 8 camere de interior (8 canale la 8 intrari video) care se poate conecta la internet si se pot vizualiza inregistrarile ori pe un telefon mobil, tableta sau calculator.

Kit-ul de supraveghere video prezentat cuprinde 8 camere de supraveghere video de interior de tip dome, un DVR Stand Alone model DVR-9008, 8 alimentatoare de 12V/1A, 19 mufe BNC, 200m de cablu coaxial RG6, 200m de cablu de alimentare 2×0,5mm.

PRET Kit de supraveghere video 8 camere interior: 1033,06 Lei + TVA (1280,99 Lei cu TVA).

PRET Kit de supraveghere video 8 camere interior cu hard disc de 500G: 1229,52 Lei + TVA (1524,60 Lei cu TVA).

Comercializam si  montam kit-uri complete de supraveghere video in Bucuresti si in afara capitalei, produsele fiind livrate prin curier urgent.

Oferta noastra de kituri de supraveghere video cu 8 camere o gasiti dand

 cu detalii despre caracteristicile tehnice ale produselor si preturile acestora!

Kit supraveghere video 4 camere exterior-interior cu conectare la internet

Kit supraveghere video 4 camere exterior-interior

Kit supraveghere video 4 camere

Kit supraveghere video 4 camere de exterior si interior cu conect la internet

Va prezentam o solutie completa pentru supravegherea video cu 4 camere video, 2 de exterior si 2 de interior de tip dome. Va oferim sprijin in instalarea si montarea acestora la dvs. acasa.

Acest kit de supraveghere video cu 4 camere are inclus un DVR model 9004 cu 4 canale, ce se poate conecta la internet si se poate vizualiza de pe orice dispozitiv de tip telefon mobil, tableta sau calculator, laptop.

Kit -ul de supraveghere video mai cuprinde pe langa cele 4 camere video si DVR – ul, 4 alimentatoare de 12V/1A, 11 mufe BNC pentru conectarea camerelor de supraveghere video la DVR si pentru conectarea DVR-ului la intrarea de semnal video a televizorului, 100m de cablu coaxial RG6, 100m de cablu de alimentare 2×0,5mm.

Toate componentele acestui kit de supraveghere video sunt produse de calitate in conformitate cu cerintele si nevoile clientilor si cu standardele europene aflate in vigoare.

PRET Kit supraveghere video 4 camere exterior-interior cu conectare la internet: 590,90 Lei + TVA (732,72 Lei cu TVA)

PRET Kit supraveghere video 4 camere exterior-interior cu conectare la internet cu hard disc de 500G: 789,45 Lei + TVA (978,92 Lei cu TVA).

Asiguram la cerere proiectarea, instalarea si service-ul pentru aceste kituri de supraveghere video achizitionate de la noi.

Oferta noastra de kituri de supraveghere video cu 4 camere o gasiti dand

 cu detalii despre caracteristicile tehnice ale produselor si preturile acestora!