Camere de supraveghere video

e-camere-supraveghere-video.ro

Kituri supraveghere video 4 camere

Kit supraveghere video 4 camere exterior-interior cu conectare la internet

Kit supraveghere video 4 camere exterior-interior

Kit supraveghere video 4 camere

Kit supraveghere video 4 camere de exterior si interior cu conect la internet

Va prezentam o solutie completa pentru supravegherea video cu 4 camere video, 2 de exterior si 2 de interior de tip dome. Va oferim sprijin in instalarea si montarea acestora la dvs. acasa.

Acest kit de supraveghere video cu 4 camere are inclus un DVR model 9004 cu 4 canale, ce se poate conecta la internet si se poate vizualiza de pe orice dispozitiv de tip telefon mobil, tableta sau calculator, laptop.

Kit -ul de supraveghere video mai cuprinde pe langa cele 4 camere video si DVR – ul, 4 alimentatoare de 12V/1A, 11 mufe BNC pentru conectarea camerelor de supraveghere video la DVR si pentru conectarea DVR-ului la intrarea de semnal video a televizorului, 100m de cablu coaxial RG6, 100m de cablu de alimentare 2×0,5mm.

Toate componentele acestui kit de supraveghere video sunt produse de calitate in conformitate cu cerintele si nevoile clientilor si cu standardele europene aflate in vigoare.

PRET Kit supraveghere video 4 camere exterior-interior cu conectare la internet: 590,90 Lei + TVA (732,72 Lei cu TVA)

PRET Kit supraveghere video 4 camere exterior-interior cu conectare la internet cu hard disc de 500G: 789,45 Lei + TVA (978,92 Lei cu TVA).

Asiguram la cerere proiectarea, instalarea si service-ul pentru aceste kituri de supraveghere video achizitionate de la noi.

Oferta noastra de kituri de supraveghere video cu 4 camere o gasiti dand

 cu detalii despre caracteristicile tehnice ale produselor si preturile acestora!