Camere de supraveghere video

e-camere-supraveghere-video.ro

Kituri supraveghere video 8 camere

Kit de supraveghere video 8 camere interior

Kit de supraveghere video cu 8 camere de interior

Kit de supraveghere video 8 camere

Kit de supraveghere 8 camere de interior

In ultimul timp, au inceput sa apara si la noi in tara sisteme complete de supraveghere video numite si kit-uri de supraveghere video. Un exemplu sunt kit-urile de supraveghere video cu 8 camere si posibilitate de conectare la internet, instalate in marile intersectii din orase sau institutii financiare, sedii de birouri au rolul de a monitoriza si supraveghea traficul rutier de pe arterele importante si activitatea fiecarui angajat in parte si a fiecarei persoane care intra in spatiul respectiv.

Aceste kituri de supraveghere video au devenit o necesitate in aeroporturi, statii de metrou sau de tren  pentru evitarea posibilelor amenintari sau reducerea accidentelor.

Astfel, kit-urile de supraveghere video complete ajuta la cresterea sigurantei in incinta aeroporturilor, ofera monitorizare in timp real in diferite sectii, iar imaginile se pot accesa de pe calculatoare separate fiind conectate la internet. Stocarea acestor imagini se face digital, ceea ce ofera posibilitatea arhivarii de cantitati nelimitate, iar vizualizarea lor se poate face de pe orice caluculator cu acces la internet.

Avand in vedere avantajele acestor sisteme de supraveghere, va prezentam un kit de supraveghere video 8 camere de interior (8 canale la 8 intrari video) care se poate conecta la internet si se pot vizualiza inregistrarile ori pe un telefon mobil, tableta sau calculator.

Kit-ul de supraveghere video prezentat cuprinde 8 camere de supraveghere video de interior de tip dome, un DVR Stand Alone model DVR-9008, 8 alimentatoare de 12V/1A, 19 mufe BNC, 200m de cablu coaxial RG6, 200m de cablu de alimentare 2×0,5mm.

PRET Kit de supraveghere video 8 camere interior: 1033,06 Lei + TVA (1280,99 Lei cu TVA).

PRET Kit de supraveghere video 8 camere interior cu hard disc de 500G: 1229,52 Lei + TVA (1524,60 Lei cu TVA).

Comercializam si  montam kit-uri complete de supraveghere video in Bucuresti si in afara capitalei, produsele fiind livrate prin curier urgent.

Oferta noastra de kituri de supraveghere video cu 8 camere o gasiti dand

 cu detalii despre caracteristicile tehnice ale produselor si preturile acestora!